Xhanfize Keko

карьера Режиссер, Монтажер, Сценарист
дата рождения 27 января, 1928 водолей водолей
место рождения Гирокастра, Албания
дата смерти 22 декабря, 2007 79 лет
жанры документальный, семейный, драма
супруга Endri Keko
всего фильмов 26, 19521984
сортировать по:
году
все фильмы
все жанры
Режиссер Режиссер
 
1
Тауланти хочет сестричку (1984) Taulanti kërkon një motër
 
2
Një vonesë e vogël (1982)
 
3
Kur po Xhirohej një film (1981)
 
4
Partizani i vogël Velo (1980)
 
5
Pas gjurmëve (1978)
 
6
Томка и его друзья (1977) Tomka dhe shokët e tij
 
7
Malësorët pas komisarëve (1976)
 
8
Tingujt e luftës (1976)
 
9
Për popullin, me popullin (1975)  ... короткометражка
 
10
Reportazh nga Tropoja (1975)
 
11
Бени, который гуляет сам по себе (1975) Beni ecën vetë
 
12
Qyteti më i ri në botë (1974)
 
13
Mimoza llastica (1973)
 
14
Kongresi i 6 PPSH (1972)
 
15
Kryengritje në pallat (1972)  ... короткометражка
 
16
ABC...ZH (1971)  ... короткометражка
 
17
Nga festivali artistik i fëmijve (1969)  ... короткометражка
 
18
Kalitemi nepërmjet aksioneve (1968)
 
19
Lart flamujt e aksioneve (1968)
 
20
Ato çajnë përpara (1967)  ... короткометражка
 
21
Gra heroike shqiptare përpara (1967)
 
22
Miqësi e madhe unitet luftarak (1966)
 
23
Tregim për njerzit e punës (1963)
 
24
Kongresi i 3 i PPSH (1952)
Монтажер Монтажер
 
1
Pas gjurmëve (1978)
 
2
Томка и его друзья (1977) Tomka dhe shokët e tij
 
3
Бени, который гуляет сам по себе (1975) Beni ecën vetë
 
4
Qyteti më i ri në botë (1974)
 
5
Krevati i Perandorit (1973)  ... короткометражка
 
6
Plagë të vjetra (1968)
Сценарист Сценарист
 
1
Тауланти хочет сестричку (1984) Taulanti kërkon një motër
 
2
Një vonesë e vogël (1982)
 
3
Kur po Xhirohej një film (1981)