Джевдет Ферри

Xhevdet Ferri
карьера Актер
дата рождения -
место рождения -
жанры драма, мелодрама, история
всего фильмов 17, 19802018
сортировать по:
году
все фильмы
все жанры
1
Delegacioni (2018)  ... Shoku Asllan
 
2
Живой! (2009) Gjallë ... Zefi (в титрах: Xhevdet Feri)
 
3
Время кометы (2008) Time of the Comet ... Agnes Father
 
4
Саймир (2004) Saimir ... Edmond
 
5
Вдали от варваров (1994) Loin des barbares ... Réfugié Creil
 
6
Vitet e pritjes (1990)
 
7
Treni niset më shtatë pa pesë (1988)  ... Martini
 
8
Расскажи мне сказку (1987) Përralle Nga e Kaluara
 
9
Dhe vjen një ditë (1986)
 
10
Hije që mbeten pas (1985)
 
11
Fushë e blertë fushë e kuqe (1984)
 
12
Vendimi (1984)  ... Sadriu
 
13
Besa e kuqe (1982)
 
14
Era e ngrohtë e thellësive (ТВ, 1982)
 
15
Gjurmë në kaltërsi (1981)  ... Astriti
 
16
Sketerre 43 (1980)
 
17
Vëllezër dhe shokë (1980)  ... Marko -- i fejuari i vajzës