Буяр Аскериу

Bujar Asqeriu
карьера Актер
дата рождения 13 августа, 1956 лев лев 61 год
место рождения Влёра, Албания
жанры драма, военный, семейный
всего фильмов 13, 19792003
сортировать по:
году
все фильмы
все жанры
 
1
Письма ветру (2003) Lettere al vento ... Gon Doji
 
2
Jeta në duart e tjetrit (1990)
 
3
Misioni përtej detit (1988)
 
4
Во имя свободы (1987) Në emër të lirisë
 
5
Telefoni i një mëngjesi (1987)
 
6
Tri ditë nga një jetë (1986)
 
7
Një emër midis njerzëve (1983)
 
8
Ditë të qytetit tim (ТВ, 1982)
 
9
Në prag të lirisë (1981)  ... Qemal Orhanaj
 
10
Vëllezër dhe shokë (1980)  ... Shoferi
 
11
Radiostacioni (1979)  ... Sherifi
 
12
Ne shtepine tone (1979)  ... Fatosi
 
13
Liri a vdekje (1979)  ... Muzaka